Hatay Usulü Kısır Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet marul
- 1 adet maydanoz
- Yarım demet nane
- 2 domates
- 2 salatalık
- Yeşil soğan
- Nar eksişi
- Zeytin yağı
- Tuz
- Domates salçası biber salçası
- Kimyon
- İnce bulgur
- 5 adet yumurta
Hatay Usulü Kısır Tarifi Yapılışı
Merhaba arkadaşlar bir Hataylı olarak hatay usulü kısır yapacağız.
Umarım beğenirsiniz. Bulguru 15 dakika önceden sıcak su ile ıslıyoruz.
Salça ile yoğuruyoruz ondan sonra tüm malzemeleri içine katıyoruz. Marul hariç yumurtayı da yanında servis edebiliriz. Afiyet olsun.
Umarım beğenirsiniz. Bulguru 15 dakika önceden sıcak su ile ıslıyoruz.
Salça ile yoğuruyoruz ondan sonra tüm malzemeleri içine katıyoruz. Marul hariç yumurtayı da yanında servis edebiliriz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder