Kuymak Tarifi İçin Malzemeler
- 1, 5 yemek kaşığı tereyağ
- 2 kaşık mısır unu
- 1, 5 su bardağı su
- 1 çay kaşığı
- 10 dilim kaşar (Büyük dilimi küçülterek 10 dilim oldu)
Kuymak Tarifi Yapılışı
İlk baş tereyağını ediniyoruz ve eritilen tereyağının üstüne döküyoruz.
Erimiş tereyağını çeken mısır ununun üstüne su döküyoruz ve tuzu ekliyoruz.
Sonra kaşarları ilave edip erimesini bekliyoruz.
AFİYET OLSUN!
Erimiş tereyağını çeken mısır ununun üstüne su döküyoruz ve tuzu ekliyoruz.
Sonra kaşarları ilave edip erimesini bekliyoruz.
AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder